Aarhus Universitets segl

Supplering og turbokurser

Hvis du har en gymnasial uddannelse, men mangler de rette fag og niveauer for at blive optaget på en ingeniøruddannelse, kan vores suppleringskurser være en mulighed for dig. Vi udbyder turbokurser i relevante gymnasiale fag både forår, sommer og efterår. 

Bemærk: Vores suppleringskurser er kun for studerende, som skal læse videre på en ingeniøruddannelse - supplering til andre uddannelser er muligt hos VUC. 

Turbosupplering i Aarhus

På turbokurserne har du ca. 27 timers undervisning om ugen. Du kan søge om SU til turbokurserne.

I Aarhus tilbyder vi turbokurser i Matematik B-A, Fysik 0-B og Kemi 0-C samt Kemi C-B

Suppleringskurser på ½-1 år i Aarhus

Hvis du ønsker længere tid til fagene, er det også muligt at følge et eller flere 1/2-1 årige kurser. Du kan ikke søge SU til disse kurser. Undervisningen foregår sammen med studerende, som læser Adgangskursus.

I Aarhus kan du læse enkeltfagskurser i Matematik, Fysik, Kemi, Engelsk og Dansk.

Suppleringskurser i Herning samt online

AU i Herning udbyder en række fag som halvårlige suppleringskurser både forår og efterår for studerende, som ønsker at læse videre til ingeniør. Kurserne foregår som dagskurser, og undervisningen foregår sammen med studerende, som læser Adgangskursus. Du kan ikke søge SU til disse kurser. Kurserne kan også tages som onlinekurser, hvor du kun møder frem ifm. studiestart og enkelte dage i løbet af semesteret.